Om Ihrfelt Konsult

Ihrfelt konsult drivs av mig, Elisabeth Nilsson Ihrfelt. Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut med KBT-inriktning och är certifierad konsult i ledarskaps- och organisationsutveckling (OBM/BAOU).

Jag har studerat motsvarande ungefär sju år på heltid vid Uppsala och Stockholms universitet. Jag har över tio års erfarenhet av arbete med beteendeförändring hos individer, grupper och inom organisationer. Det gör mig väl rustad för de flesta frågeställningar inom ledarskaps- och organisationsområdet som du kan ställas inför. Jag samarbetar med kollegor med liknande eller kompletterande kompetensprofil.

Tidigare arbetade jag på Sophiahemmet Rehab Center som gruppchef och psykolog. Jag har tidigare även arbetat med forskning och som redovisningskonsult.

Ihrfelt konsult AB har uppdragsgivare bland företag, försäkringsbolag, privata vårdgivare, offentlig verksamhet och privatpersoner.

Parallellt med min verksamhet som konsult driver jag även i mindre omfattning en KBT-mottagning. Jag behandlar personer med exempelvis stressrelaterade besvär, sömnproblem och utmattningstillstånd. Jag ger också stöd vid livsstilsförändring och personlig utveckling. Jag erbjuder även parterapi.

En särskild styrka för mina kunder är att jag har kompetens inom både ledarskaps- och organisationsutveckling och inom psykologi/psykoterapi med KBT-inriktning.